/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Гречка смажена  

Новини про гречку смажену, новинки, детальна інформація відносно гречки смаженої

Гречка смажена


Термообробка і вітаміни: як висока температура впливає на ... - UKRHEALTH



UKRHEALTH
Вітамін B1. Міститься в вівсянці, пшоні, свинині, печінці, гречці, макаронних виробах. Особливо чутливий до варіння (втрачає до 45% користі), смаження (до 42%) і тушкування (до 30%). Втрачає активність при температурі вище 120 градусів.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.03.2017




Дивитись всі новини в розділі Гречка смажена