/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Маргарин  

Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину

Маргарин


Хачапурі: вчимося готувати по-грузински - UkrMedia



UkrMedia
Маргарин розтоплюємо або доводимо до зовсім м'якого стану і додаємо в кінці процесу вимішування. Місимо ще пару хвилин з маргарином, щоб тісто увібрало його в себе. Ми залишаємо в теплому місці підходити хвилин на 30. Потім ще раз вимішуємо тісто і ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.03.2017




Дивитись всі новини в розділі Маргарин