/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Маргарин
Хачапурі: вчимося готувати по-грузински - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.03.2017
Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину
Маргарин
Хачапурі: вчимося готувати по-грузински - UkrMedia
UkrMedia Маргарин розтоплюємо або доводимо до зовсім м'якого стану і додаємо в кінці процесу вимішування. Місимо ще пару хвилин з маргарином, щоб тісто увібрало його в себе. Ми залишаємо в теплому місці підходити хвилин на 30. Потім ще раз вимішуємо тісто і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.03.2017
Дивитись всі новини в розділі Маргарин