- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Пекінська капуста
У великій родині обід – свято - НОВА Тернопільська газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.03.2017
Новини про пекінську капуста, новинки, детальна інформація відносно пекінської капусту
Пекінська капуста
У великій родині обід – свято - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета Вам потрібні: 2 варені червоні буряки, 2 варені в кожушках картоплини, 2 варені морквини, 250 г свіжої капусти (я беру пекінську), 250 г маринованих шампіньйонів. Соус: 2 чайні ложки цукру, 2 чайні ложки оцту, 2-3 зубці пропущеного через часникодавку ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.03.2017
Дивитись всі новини в розділі Пекінська капуста