- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Постное меню: как приготовить картофель с опятами - FashionTime
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.04.2017
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Постное меню: как приготовить картофель с опятами - FashionTime
FashionTime Это несложный рецепт и вкусное блюдо. Ингредиенты (на 1 порцию): картофель черри (260 г), опята свежемороженные (150 г), оливковое масло (15 г), чеснок свежий очищенный (16 г), тимьян свежий (2 г), петрушка листовая (2 г), петрушка рубленая (1 г), трюфельное масло (2 г). |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.04.2017
Дивитись всі новини в розділі Петрушка