/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Як приготувати печінку в горщиках? Рецепти страв з яловичої і ... - UkrMedia



UkrMedia
Ціни на субпродукти набагато нижче, ніж на м'ясо будь-якого виду, хоча за смаковими властивостями вони не поступаються м'ясу. Це – дивно, особливо, з точки зору їх корисного змісту. Найбільш цінний субпродукт – яловича печінка. Вона за змістом ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.04.2017




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці