/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно рисове  

Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового

Борошно рисове


Різдвяні страви в різних країнах: англійці готують пудинг, німці ... - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Це десерт із яєць, цукру, молока та борошна з фруктами. Перед подачею до столу його поливають ромом і підпалюють. До того ж звичай подавати до столу різдвяну індичку прийшов саме з Англії. Тут її готують із рисовим пудингом і овочами.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове