/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Коріандр  

Новини про коріандр, новинки, детальна інформація відносно коріандру

Коріандр


Салат с томленым гусем, нектарином, хрустящим фенхелем ... - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Гуся томим в собственном соку со специями (кориандр, бадьян, корица, гвоздика) в течение часа-полутора до мягкости при температуре 120С. Бульон чуть должен кипеть. 3. Кладем микс салатов, украшаем редисом, фенхелем, далее соус и на ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.04.2017




Дивитись всі новини в розділі Коріандр