/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Йогурт  

Новини про йогурт, новинки, детальна інформація відносно йогурта

Йогурт


Почему ферментированные продукты полезны для вашего кишечника? - Likar.Info



Likar.Info
Йогурт готовят путем добавления в молоко бактерий Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Микробы преобразуют натуральный молочный сахар – лактозу. Обычно, йогурт в меньшей степени способен вызывать метеоризм, газы и другие пищеварительные проблемы у ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Йогурт