/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Йогурт
Почему ферментированные продукты полезны для вашего кишечника? - Likar.Info
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2017
Новини про йогурт, новинки, детальна інформація відносно йогурта
Йогурт
Почему ферментированные продукты полезны для вашего кишечника? - Likar.Info
Likar.Info Йогурт готовят путем добавления в молоко бактерий Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Микробы преобразуют натуральный молочный сахар – лактозу. Обычно, йогурт в меньшей степени способен вызывать метеоризм, газы и другие пищеварительные проблемы у ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Йогурт