- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кольрабі
Какие блюда закарпатцы готовят на пикниках? (ФОТО) - Ужгород - Окно в Европу
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2017
Новини про кольрабі, новинки, детальна інформація відносно кольрабі
Кольрабі
Какие блюда закарпатцы готовят на пикниках? (ФОТО) - Ужгород - Окно в Европу
Ужгород - Окно в Европу Затем почти все, что найдется из овощей (кольраби, сельдерей, брокколи, цветная капуста, зеленый горошек, еще 0,5 кг картофеля). Варим около 20 минут. Теперь основная рыба. Карп, карась, щука, судак, сом. Желательно, чтобы более 0,5 кг. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Кольрабі