/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Полуничний торт перемащують кокосовою начинкою - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Вмикає духовку на 180°С. Для тіста змішує 150 г борошна й розпушувач на кінчику ножа. Збиває міксером 175 г цукру, 1 ч. л. масла, 50 г крохмалю та 2 г ваніліну, доки не утвориться в'язка маса. Додає по одному три яйця. Поступово насипає в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.06.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно