/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Свинарство: шляхи недопущення подальшого занепаду - Аграрний тиждень
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.06.2017
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Свинарство: шляхи недопущення подальшого занепаду - Аграрний тиждень
Аграрний тиждень ... стандарти на ковбасу та інші м'ясні вироби, мотивуючи ці прохання відсутністю в Україні власної сировини та наявністю нових технологій, які дозволяють виробляти ковбасу з сировини низької якості (різні субпродукти та рослинні домішки). |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти