- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Овес
А батюшка овес до половины дорос! - Миасский рабочий
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.07.2017
Новини про овес, новинки, детальна інформація відносно вівса
Овес
А батюшка овес до половины дорос! - Миасский рабочий
Миасский рабочий Особенно в этот день почитали овес: «Батюшка овес до половины дорос». Овсяная каша, овсяный кисель были незаменимы для русского человека круглый год. Овсяным киселем знахари лечили панкреатит, диабет, язву. Простуду лечили, обдав овсяную шелуху крутым кипятком, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Овес