- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
Цвіт деяких рослин можна не лише смакувати, а й непогано на ньому заробляти - Експрес
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.07.2017
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Цвіт деяких рослин можна не лише смакувати, а й непогано на ньому заробляти - Експрес
Експрес Коли часник розм'якне, додайте помиті та порізані квітки кабачка без квітконіжок. Можна також додати порізані на кубики цукіні, свіжі кукурудзяні зернятка, трішки масла та пряні трави. Тоді все це накрийте і тушкуйте кілька хвилин на маленькому вогні ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Кабачок