- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Селера
Мармелад із цибулі: як приготувати оригінальну закуску - Погляд - Новини Чернівців і області (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.08.2017
Новини про селеру, новинки, детальна інформація відносно селіри
Селера
Мармелад із цибулі: як приготувати оригінальну закуску - Погляд - Новини Чернівців і області (прес-реліз) (Блог)
Погляд - Новини Чернівців і області (прес-реліз) (Блог) Потрібно: цибуля – 0,5 кг, цукор – 100 грам, сухе вино – 250 мілілітрів, спеції: розмарин, чебрець, чорний перець, селера (або суміш африканских трав), морська сіль – 1 чайна ложка, оливкова олія – 3-4 столових ложки, бальзамічний оцет ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Селера