- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для виробництва солоду
Земля текущая молоком и медом становится землей виски? - Еврейский информационно-социальные проект
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.08.2017
Новини про обладнання для виробництва солоду, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва солоду
Для виробництва солоду
Земля текущая молоком и медом становится землей виски? - Еврейский информационно-социальные проект
Еврейский информационно-социальные проект Как рассказал генеральный директор завода Эйтан Аттир, виски выдерживалось три года и два месяца в дубовых бочках для бурбона в реконструированном здании бывшей пекарни в промзоне на юге Тель-Авива. Это первое виски, когда-либо выпущенное в Израиле. Сто бутылок из их первой бочки Single Malt ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Для виробництва солоду