/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Я - Moslenta
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.08.2017
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Я - Moslenta
Moslenta Национальных блюд у нас очень много. Вот, например, гювеч, название которого возникло явно не без турецкого влияния. Это мясо – баранина, свинина, картошка и разнообразная зелень, запеченная в духовке в глиняном горшке. Пожалуй, это моя самая любимая еда с самого детства. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Баранина