- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
14 рецептов блюд со стручковой фасолью: с грибами, мясом, тунцом, заливная и с орехами - Амурская правда
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.09.2017
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
14 рецептов блюд со стручковой фасолью: с грибами, мясом, тунцом, заливная и с орехами - Амурская правда
Амурская правда Стручковая фасоль — 200 г, красный лук — 3 шт., чеснок — 1 зуб., сливочное масло — 130 г, жирные сливки — 100 мл, вода — 70 мл, соль, перец, горчица зернистая — 1 ч. л., зелень петрушки. Перед варкой замочите фасоль в холодной воде на час. Затем обрежьте кончики и отварите ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.09.2017
Дивитись всі новини в розділі Петрушка