/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


14 рецептов блюд со стручковой фасолью: с грибами, мясом, тунцом, заливная и с орехами - Амурская правда



Амурская правда
Стручковая фасоль — 200 г, красный лук — 3 шт., чеснок — 1 зуб., сливочное масло — 130 г, жирные сливки — 100 мл, вода — 70 мл, соль, перец, горчица зернистая — 1 ч. л., зелень петрушки. Перед варкой замочите фасоль в холодной воде на час. Затем обрежьте кончики и отварите ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.09.2017




Дивитись всі новини в розділі Петрушка