/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


З чого роблять хліб в Україні та як обрати якісний – поради - Факти ICTV



Факти ICTV
Хоча, за стандартом, має бути тільки дві доби. У чому секрет? Це маргарин, аскорбінова кислота, соєве борошно та так званий протеонат кальція. Фахівці кажуть, що при накопичуванні його в організмі можливі головні болі. Як же таке не купити?


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.09.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно