/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Котлету по-киевски готовят из целой куриной грудки - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Например, на четыре котлеты смешиваю 80 граммов мягкого сливочного масла, 10 граммов тертого твердого сыра и порезанной зелени. Подходит укроп, петрушка или кинза. Формирую толстые колбаски и ставлю начинку в холодильник. После охлаждения она лучше держит форму.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.09.2017




Дивитись всі новини в розділі Петрушка