/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Страв з м'яса багато, але одним з найзатребуваніших ... - Новое Время
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.10.2017
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Страв з м'яса багато, але одним з найзатребуваніших ... - Новое Время
Новое Время У класичному варіанті стейк — це яловичина, відрізана поперек волокон. Висота шматочка варіюється від 2 до 5 см. Важливий нюанс: вік тварини не повинен перевищувати 1,5–2,5 року, залежно від породи. Також м'ясо повинно пройти стадію ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.10.2017
Дивитись всі новини в розділі Яловичина