/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа гречана
Причиною алергії можуть стати субпродукти - Еxpress.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2013
Новини про крупи гречані, новинки, детальна інформація відносно круп гречаних
Крупа гречана
Причиною алергії можуть стати субпродукти - Еxpress.ua
Еxpress.ua Менше алергенів міститься в сметані, крупі (гречана, рисова, пшоняна), картоплі, цукрі, вершковому маслі. Пише "dytyna.info". Слід більше споживати кисломолочні продукти, з них особливу харчову цінність має нежирний сир - високобілковий продукт, а ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Крупа гречана