- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно вівсяне
Барвиста і соковита - Україна молода
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.10.2017
Новини про борошно вівсяне, новинки, детальна інформація відносно борошна вівсяного
Борошно вівсяне
Барвиста і соковита - Україна молода
Україна молода Отож потрібно: морква — 100-120 г, цедра половини апельсина, 50 г вівсяного борошна, білок одного яйця, сода на кінчику ножа, 30 г родзинок і до чайної ложки оцту (для гасіння соди). Моркву почистіть та помийте. Потріть її на дрібній тертці ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.10.2017
Дивитись всі новини в розділі Борошно вівсяне