/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для виробництва ковбасних виробів  

Новини про обладнання для виробництва ковбасних виробів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва ковбасних виробів

Для виробництва ковбасних виробів


Як обрати якісну ковбасу? - http://energolife.info/ (прес-реліз)



http://energolife.info/ (прес-реліз)
Виробництво чотирьох основних видів ковбасних виробів регулюють відповідні державні стандарти: ковбаси варені, сосиски, сардельки і хліби м'ясні – ДСТУ 4436:2005, ковбаси напівкопчені – ДСТУ 4435:2005, група варено-копчених ковбас – ДСТУ 4591:2006 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.11.2017




Дивитись всі новини в розділі Для виробництва ковбасних виробів