/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Хінкалі від Богдана Лесюка - Галицький кореспонтент



Галицький кореспонтент
Фінансист Богдан Лесюк ділиться рецептом страви, яку полюбив у той період, коли жив у Грузії, де обіймав посаду голови правління «Приватбанку». Отож, спершу треба замісити тісто (борошно звичайне, прохолодна вода + сіль), і нехай воно ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.11.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно