/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Конина
Пересохшие русла "молочных" рек - СибКрай.ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.11.2017
Новини про конину, новинки, детальна інформація відносно конини
Конина
Пересохшие русла "молочных" рек - СибКрай.ru
СибКрай.ru Причём структура производства мяса была выстроена грамотно и органично -- 51,2% говядина, 25,4% свинина, 17 % птица, 7% баранина и прочая конина. Про овощи и рыбу вообще молчу -- НСО была в этих отраслях недосягаемым ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Конина