/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для тваринництва
/ Для забою і переробки
З нового року зміняться гігієнічні вимоги до виробників свинини - http://www.uzhgorodka.uz.ua/ (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.11.2017
Новини про обладнання для забою і переробки, новинки, детальна інформація відносно обладнання для забою і переробки
Для забою і переробки
З нового року зміняться гігієнічні вимоги до виробників свинини - http://www.uzhgorodka.uz.ua/ (прес-реліз) (Блог)
http://www.uzhgorodka.uz.ua/ (прес-реліз) (Блог) Наприклад, уже діє Закон «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», який встановлює гігієнічні вимоги до всіх операторів ринку, і запроваджує НАССР для тих, хто займається переробкою. Проте у ... Зокрема, йдеться про ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Для забою і переробки