/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для переробки молока і виробництва молочних продуктів  

Новини про обладнання для переробки молока і виробництва молочних продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для переробки молока і виробництва молочних продуктів

Для переробки молока і виробництва молочних продуктів


Кисне, тому що кишить бактеріями: відомий український ... - Обозреватель українською



Обозреватель українською
Останній етап підготовки молока - повторна пастеризація при температурі 95-98 градусів протягом 5 хв. Тільки після цього очищене від бактерій молоко надходить у колони, в які подається заквасочна культура і відбувається сквашування. А звідти на розлив ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.12.2017