/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо кролика
Новорічного кролика тушкують у шампанському - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.12.2017
Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів
М'ясо кролика
Новорічного кролика тушкують у шампанському - Gazeta.ua
Gazeta.ua У цю ж сковороду наливає півсклянки білого сухого вина і 30 с кип'ятить. Чистить і ріже 3 зубчики часнику. Додає його та 1,5 склянки гарячої води. Доводить до кипіння та кладе 2 гілочки чебрецю, 2 лаврових листки. Додає м'ясо, накриває кришкою і тушкує ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.12.2017
Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика