/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо кролика  

Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів

М'ясо кролика


Новорічного кролика тушкують у шампанському - Gazeta.ua



Gazeta.ua
У цю ж сковороду наливає півсклянки білого сухого вина і 30 с кип'ятить. Чистить і ріже 3 зубчики часнику. Додає його та 1,5 склянки гарячої води. Доводить до кипіння та кладе 2 гілочки чебрецю, 2 лаврових листки. Додає м'ясо, накриває кришкою і тушкує ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.12.2017




Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика