- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Батат
Велнес-советы Валентины Зеляевой: как прийти в форму после ... - www.elle.ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.01.2018
Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату
Батат
Велнес-советы Валентины Зеляевой: как прийти в форму после ... - www.elle.ru
www.elle.ru Организму всегда идут на пользу продукты, содержащие резистентный крахмал (например, батат и артишоки). «Хорошие» бактерии кишечника их любят. Улучшить микрофлору также помогут квашеная капуста, комбуча (чайный гриб) и кефир из козьего молока. Не паникуйте, если в процессе детокса почувствуете ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Батат