/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Сметана
Після свят – на салат! - НОВА Тернопільська газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.01.2018
Новини про сметану, новинки, детальна інформація відносно сметани
Сметана
Після свят – на салат! - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета 300 г пекінської або молодої капусти, 1 дайкон, 1 морквина, сметана або олія для заправки, сіль, перець за смаком. Капусту дрібно посікти. Натерти на тертці моркву. Краще використовувати солодку моркву, тоді салат буде смачнішим. Можна натерти її на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Сметана