- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для виробництва котлет
Общепит СССР: если котлета пахнет чесноком — она протухла - OnPress.info
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.03.2018
Новини про обладнання для виробництва котлет, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва котлет
Для виробництва котлет
Общепит СССР: если котлета пахнет чесноком — она протухла - OnPress.info
OnPress.info Еще были нормы боя, усушки и утруски, которые, естественно, выбирались на сто процентов. Отдельно о порче. Был такой термин «подработка». Когда дефицитные продукты, заныканные в магазине системы Гастроном, например, курицы, тухли, то их «подрабатывали» — складывали в ванны, заливали водой с ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Для виробництва котлет