/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Грибна консервація
МОЗ радить кип'ятити консерви, аби не захворіти на ботулізм - espreso.tv
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.07.2017
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
МОЗ радить кип'ятити консерви, аби не захворіти на ботулізм - espreso.tv
espreso.tv За словами лікаря, ботулотоксин, який викликає захворювання, може накопичуватися в продуктах харчування, які виготовлялися з порушенням технології, або в домашніх умовах - це в'ялена, копчена або слабо просолена риба, ковбаса, шинка, м'ясні, рибні ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація