/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Італійська паска панетоне: рецепт приготування - Телеканал СТБ (Блог)



Телеканал СТБ (Блог)
Змішати борошно, дріжджі, цукор, сіль, лимонну цедру та ванілін за допомогою блендера. Можна використовувати стручок ванілі: випічка буде ще ароматнішою. Окремо збити яйця із теплою водою і медом. Змішати сухі інгредієнти з яєчною масою, використовуючи ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно