- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Перець овочевої
Як використати решту червоне вино: ТОП-5 ідей - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.03.2018
Новини про перець овочевий, новинки, детальна інформація відносно перецю овочевого
Перець овочевої
Як використати решту червоне вино: ТОП-5 ідей - Сегодня
Сегодня Складіть в чашу блендера, додайте сік половини лимона, сіль і мелений перець. Візьміть склянку червоного вина і додайте трохи до оставльним інгредієнтів. Збийте в однорідну масу. Влийте вино і перемішайте. Залийте маринадом м'ясо і залиште мінімум на 3 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Перець овочевої