/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Італійський пасхальний кекс Панеттоне - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.03.2018
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Італійський пасхальний кекс Панеттоне - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя) Розводимо дріжджі в теплій воді, додаємо трохи цукру. Ставимо опару в тепле місце на 20 хвилин, дріжджі повинні «ожити». Додайте в опару жовтки, йогурт, розм'якшене вершкове масло, ваніль, лимонну цедру, дрібку солі і додаємо поступово борошно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове