/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Італійський пасхальний кекс Панеттоне - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)



Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Розводимо дріжджі в теплій воді, додаємо трохи цукру. Ставимо опару в тепле місце на 20 хвилин, дріжджі повинні «ожити». Додайте в опару жовтки, йогурт, розм'якшене вершкове масло, ваніль, лимонну цедру, дрібку солі і додаємо поступово борошно ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове