- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Борошно
Італійська коломба не черствіє чотири дні - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.04.2018
Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна
Борошно
Італійська коломба не черствіє чотири дні - Gazeta.ua
Gazeta.ua В літр теплого молока додає дріжджі, 200 г цукру, 0,5 кг борошна. Залишає тісто на 9 год. у теплому місці. — Уранці наступного дня продовжую готувати паски, — говорить Ірина Квас. — В опару додаю яйця, м'яку "Тульчинку", суміш родзинок і цукатів ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Борошно