/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Брускетта со шпинатом и яйцом пашот - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Нарезаем хлеб толщиной в один сантиметр и обжариваем с двух сторон на сухой сковороде до румяной корочки. 2. Шпинат промываем, высушиваем. На сковороду наливаем оливковое масло и обжариваем шпинат в течении 30 секунд, снимаем с огня, солим и добавляем чеснок. 3. В сотейник наливаем воду ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Шпинат