/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Кухня вихідного дня. Торт-суфле “Яєчна галявина” від Ольги ... - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.04.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Кухня вихідного дня. Торт-суфле “Яєчна галявина” від Ольги ... - Вікна online
Вікна online До сиру додати цукор-пудру та вершки, збити міксером до однорідної кремової маси. Вилити у форму. Поставити до холодильника на 1-2 години. З персиків злити сироп. Желатин залити невеликою кількістю сиропу, 50-60 мл, залишити набухати. Набухлий желатин ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки