/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


Кухня вихідного дня. Торт-суфле “Яєчна галявина” від Ольги ... - Вікна online



Вікна online
До сиру додати цукор-пудру та вершки, збити міксером до однорідної кремової маси. Вилити у форму. Поставити до холодильника на 1-2 години. З персиків злити сироп. Желатин залити невеликою кількістю сиропу, 50-60 мл, залишити набухати. Набухлий желатин ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Вершки