/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Утилізуємо черству паску: Німецький хлібний пудинг - Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.04.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Утилізуємо черству паску: Німецький хлібний пудинг - Сайт "Є"
Сайт "Є" А саме – спекла традиційний німецький пудинг. Для нього знадобилися лише яйця, вершки, ванілін, цукор і фрукти/ягоди (за бажанням і смаком). Насправді, хлібний пудинг є і в англійській, і в німецькій кухні, рецепти практично ідентичні, але в німецького ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки