/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Яблучний струдель - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Борошно просіяти, висипати на стіл гіркою, зробити там отвір, покласти 50 г розім'ятого масла, додати яєчну суміш з водою і замісити круте тісто. Дати тісту постояти. 3. Розкачати тісто в тонкий чотирикутний коржик, змастити маслом, викласти ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно