- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Перловка
Как составить меню, соблюдая принцип тарелки - info.riga.lv-ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.04.2018
Новини про перловку, новинки, детальна інформація відносно перловки
Перловка
Как составить меню, соблюдая принцип тарелки - info.riga.lv-ru
info.riga.lv-ru Через 25 минут выньте курицу из духовки и залейте медовым маринадом. Продолжайте запекать курицу при температуре 175 ° C в течение примерно 10 минут, овощи - до мягкости. Готовое мясо достаньте из печи и дайте остыть. Удалите из куриной грудки кость и поместите ее на тарелку здоровой пищи ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Перловка