/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Як правильно замаринувати шашлик - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.04.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Як правильно замаринувати шашлик - UkrMedia
UkrMedia Переваг у цього шашлику відразу кілька: маринується м'ясо всього близько 40 хвилин; прожарюється шашлик в півтора, якщо не в два рази швидше звичайного; залишивши м'ясо в маринаді, його можна до трьох діб зберігати при кімнатній температурі, виключивши ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина