/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Круасани: історія і секрети приготування класичної французької ... - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.05.2018
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Круасани: історія і секрети приготування класичної французької ... - Сегодня
Сегодня У більшості рецептів пропонується готувати круасан з дріжджового тіста, яке після неодноразового підйому прошаровуються вершковим маслом, потім складається кілька разів і ретельно розкочується. Так формується листкове дріжджове тісто. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове