/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Чому не варто запивати і закушувати алкоголь - Голос Одеси
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.05.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Чому не варто запивати і закушувати алкоголь - Голос Одеси
Голос Одеси На закуску приготуйте запечену у фользі рибу або нежирне м'ясо птиці, легкий салат з відварних овочів, заправлений рослинним маслом. Для поліпшення апетиту гостей можна подати квашену капусту або солоні огірочки (бочкові, без оцту). |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.05.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці