/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Зелений борщ від Ігоря Місевича - Сайт "Є"



Сайт "Є"
200 г борошна,. 300 г щавлю,. петрушка (я додала ще й кріп),. шпинат та зелена цибуля,. сіль, чорний мелений перець. Приготування: Зварити бульйон зі свинини, додати цибулю і лавровий листок. Бульйон процідити, м'ясо порізати шматочками.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно