/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
«Наколене» м'ясо:чи дійсно м'ясо з антибіотиками небезпечне для людини - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.06.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
«Наколене» м'ясо:чи дійсно м'ясо з антибіотиками небезпечне для людини - UkrMedia
UkrMedia По-перше, слід готувати м'ясо до повної готовності, мити руки після контакту з сирим м'ясом, птицею або морепродуктами. Охолоджувати їжу до +4 градусів протягом двох годин після приготування, оскільки «з пилу, з жару» - шкідливо для шлунка. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.06.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці