- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Їсти після 18 години? Можна! Рецепти вечірніх перекусів від дієтолога - Експрес
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2018
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Їсти після 18 години? Можна! Рецепти вечірніх перекусів від дієтолога - Експрес
Експрес 5 яєць, 200 г печериць, зелена цибуля, кріп, шпинат, сіль, перець, спеції до смаку, йогурт густий натуральний – 2-3 ст.ложки. Відварити яйця до твердого жовтка. Паралельно на сухій сковорідці протушкувати порізані кубиками печериці, зелень. Додати сіль ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2018
Дивитись всі новини в розділі Шпинат