/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Пекар видав інгредієнт, від якого тісто роздувається буквально ... - UkrMedia



UkrMedia
Сметану змішати з содою, сіллю, цукром і 2 яйцями. Розтерти суміш до однорідності. Потроху всипати просіяне борошно... і замісити дуже м'яке тісто. При цьому воно не повинно прилипати до рук. За потреби кількість борошна можна збільшити ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне