- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Рецепт яркого бифштекса от победителя конкурса "Журналист меняет профессию" - Amic.ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.06.2018
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Рецепт яркого бифштекса от победителя конкурса "Журналист меняет профессию" - Amic.ru
Amic.ru Говяжья вырезка — 110-120 г; Яйцо – 2 шт. Сливки или бульон — 10 г; Перец черный молотый — 3 г; Чили перец (по желанию) - 10 г; Петрушка - 5 г; Розмарин - 5 г; Репчатый лук — 30 г; Пищевой жир или растительное масло - 35 мл; Чеснок — 1-2 зубчика для аромата; Соль — 2 г ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.06.2018
Дивитись всі новини в розділі Петрушка